Kiinteistöhuolto Siivonen on Uudessakaupungissa, Kalannissa, Laitilassa ja sen lähiympäristöissä toimiva kiinteistöhuoltoyritys.

Päivystys: 0400-534320

Päivystysnumeromme palvelee 24/7

Käyntiosoite

Puusepänkatu 9 B, 23500 Uusikaupunki

khs(at)kiinteistohuoltosiivonen.fi

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä

Yritys

Kiinteistöhuolto Siivonen on Uudessakaupungissa, Kalannissa, Laitilassa ja sen lähiympäristöissä toimiva kiinteistöhuoltoyritys, joka on perustettu vuonna 2003. Meillä on kuitenkin kaikista kiinteistöhuoltoon liittyvistä asioista monien vuosien kokemus. Yrittäjä Olavi Siivonen on aikaisemmin työskennellyt Vakka-Suomen Huoltotyö Oy:n, Engel Palvelut Oy:n ja ISS Palvelut Oy:n palveluksessa.

Asiakkaamme koostuvat asuinkiinteistöistä (kerrostalot ja rivitalot), liikekiinteistöt, hotellit, yritykset, hoivakodit ja Express-huoltoasemat.

Henkilöstöömme kuuluu yrittäjän lisäksi 9 vakituista työntekijää. Pyrimme myös työllistämään mahdollisuuksien mukaan työvoimatoimiston työkokeilun tai Winnowan uravalmennuksen kautta tulevia henkilöitä.

Olemme ”Luotettava Kumppani”-jäsen. Kaikki tilaajavastuulain edellyttämät tiedot saatavana ilmaiseksi www.tilaajavastuu.fi – palvelusta

Tietoa yrityksestämme