Kiinteistöhuolto Siivonen on Uudessakaupungissa, Kalannissa, Laitilassa ja sen lähiympäristöissä toimiva kiinteistöhuoltoyritys.

Päivystys: 0400-534320

Päivystysnumeromme palvelee 24/7

Käyntiosoite

Puusepänkatu 9 B, 23500 Uusikaupunki

khs(at)kiinteistohuoltosiivonen.fi

Pyydä tarjous tai ota yhteyttä

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuoltoon liittyvissä asioissa toimimme ns. "vanhan talonmiehen tapaan", jokaisessa sopimuskohteessa on oma vastuullinen kiinteistönhoitaja, joka tuntee kiinteistön, laitteet kuin ihmisetkin. Hänen tehtävänsä on hoitaa kiinteistöä ja sen ulkoalueita palvelukuvauksen/työnjohdon mukaisesti. Tällä hetkellä Uudenkaupungin ja Laitilan alueella meillä on 52 kiinteistöhuoltokohdetta. Asiakkaamme koostuvat asuinkiinteistöistä (kerrostalot ja rivitalot), liikekiinteistöt, hotellit, yritykset, hoivakodit ja Express-huoltoasemat.

Kaikilla kiinteistönhoitajillamme on pitkä-aikainen työkokemus alalta. Työntekijöiltämme löytyvät myös tulityökortit, joiden myötä voimme myöntää tulityötä tekevälle yritykselle tulityöluvan sopimuskohteissa. Pyrimme aina kouluttamaan henkilöstömme alan muuttuviin haasteisiin.

Kiinteistöhuoltokohteiden myötä erilaiset kiinteistöautomaatiot ovat meille tuttuja mm. Ouman, Siemens, Schneider Electric (Atmosware), TAC ja Fidelix. Käytämme myös erilaisia huoltokirjoja apuna työssämme mm. FIMX, Eners-kiinteistöt ja Tampuuri.

Kiinteistöhuoltoon liittyvissä asioissa voitte ottaa yhteyttä: olavi.siivonen(at)kiinteistohuoltosiivonen.fi tai pekka.siivonen(at)kiinteistohuoltosiivonen.fi